SOMMARPERIOD v. 26-34

Under sommaren har våra ordinarie kurser paus, men det finns oftast möjlighet att träna ändå.

PRIVATA GRUPPBOKNINGAR
Under sommaren är det till största del säsong för privata gruppbokningar och det är till stor del möhippor/svensexor.
Är ni ett gäng kompisar som letar en rolig aktivitet att göra tillsammans som slutet sällskap, eller behöver ni en kickoff på jobbet/plugget. Gå in och boka en tid online.

EGEN TRÄNING (sommarkortet)
Under förutsättning att vi har tillräckligt många nyckelansvariga under sommarperioden hålls studion öppen för egen träning. Kursare som tränat flitigt under året har förmånligare priser sommarträningen. Ju fler kurser du gått, desto mer rabatt får du. För varje 4 veckors kurs du gått får du 5% rabatt, för varje 8 veckors kurs får du 10% rabatt.

v. 22-25 ansöker du om sommarkortet via detta formulär. Det ger dig tillgång till alla tider som läggs ut för egen träning under sommarperioden v. 26-34. Observera att rabatten endast gäller då du fyllt i formuläret under denna period. Se till att du får en bekräftelse på mailen att ditt formulär är inskickat.

Vi behöver även 8 nyckelansvariga som vill hålla öppet under 8 tillfällen vardera.
Priset är detsamma oavsett om du är nyckelansvarig eller inte, men som nyckelansvarig kan du lägga träningstiderna så att de passar dig, samt att du har möjlighet att lägga in extra tider (minst 4h innan) om du vill träna mer. Nyckelansvaret ansöker du om v. 18-21 via denna enkät.

KURSER
I de fall där det finns tillräckligt många deltagare så anordnas kurser med intensivfart under sommaren v. 29-32. Måndagar och torsdagar kvällstid.

För nybörjare finns det en ”kom igång” kurs på totalt 4h aktiv träningstid, med lunch emellan.

DROP-IN-KLASS
Det finns några drop in klasser under sommaren för er som vill bättra på teknikerna, eller vill jobba på det ni tycker att är svårt. Vi tränar i första hand på de övningar som tillhör nivån på klassen, men instruktören kan till viss del gå lite upp och ner i nivå för att anpassa efter elevens behov.