Nivå 1 (nybörjare)

Kursen pågår under 8 veckor
Info: Denna kurs är för nybörjare.
Vi lägger fokus på att lära dig teknikerna i de mest grundläggande snurrar och trix.
Vi visar dig styrkeövningar som hjälper dig framåt snabbare i utvecklingen, stretchövningar som kommer att öka dina rörelsemöjligheter, akrobatikövningar som hjälper dig utveckla kroppskontrollen och vi lär dig även hur du skall tänka och göra för att undvika de vanligaste skadorna, utifrån den nivå du befinner dig på.

Efter denna kurs går du en fortsättarkurs, eller så fortsätter du gå fler kurser på nybörjarnivå.
Vi har alltid några utvalda övningar som riktmärken för de olika nivåerna, och det läggs mycket fokus på dessa under kursperioden. Samtidigt vill vi jobba med trix och kombos som är trendiga just nu, samt utveckla och utmana våra utövare på en mer individuell nivå. D.v.s. går du kursen flera gånger för du alltid nya utmaningar. Därför är ingen kurs exakt lik någon annan.

Vi vill ge dig en trygg start där vi delar med oss av våra erfarenheter och snabbt kan hjälpa dig med dina teknikfel som blockerar dig i din utveckling. Glädje, energi och gemenskap är vad vi önskar skapa tillsammans med er kursare. Se planerade kursstarter här

Finns det ingen kurs att boka för närvarande?
Fyll i en intresseanmälan.
Vi behöver veta vilka tider som kommer få flest deltagare.
Alla som fyllt i intresseanmälan får information om när bokningen öppnar.
Kurser med färre än 7 deltagare riskerar att ställs in en vecka innan kursperioden börjar, så vänta inte för länge med att boka. Vill du testa en lektion innan du bokar kursen? Ta en titt på våra prova på pass.

Om jag missar en lektion, är det lönt att gå kursen då?
Absolut! Du har möjlighet att ta igen missade klasser under kursperioden, i mån av plats i andra grupper. Fortsätter du gå kurs utan uppehåll så förlängs även dina möjligheter att ta igen missade klasser från tidigare period.

Periodkort
Vill du träna mer på egen hand i lokalen utöver kurstiderna?
Komplettera med ett periodkort i samband med din kursbokning.
Kostar 100kr och då får du gå på samtliga tider för egen träning under kursperioden.
Rekommenderas!

Vill du fortsätta efter denna kurs?
Eftersom kursen är så kort behöver du lämna in en intresseanmälan redan efter första lektionen till nästa kurs så att vi kan planera. Efter denna kurs kan du antingen gå nivå 1 fortsättare, eller hoppa upp till nivå 2. Rådgör gärna med din instruktör.