Nivå 1 (nybörjare)

Kursen pågår under 4 veckor
Här går du som är nybörjare. Oavsett om du har en massa träningsbakgrund, eller ingen alls.
Vi lär dig det grundläggande tänket inom pole.
Det finns en hel del tekniker att lära sig för att få till övningarna så bra som möjligt, samt för att hålla sig ifrån skador.
Varje lektion har du nya övningar att jobba på. Tempot kan uppfattas som ganska intensivt om man ser till antalet övningar,
men det vi egentligen jobbar på är dessa grundtekniker. Det tar vanligtvis flera veckor för axlarna att lära sig hur de ska jobba.
När tekniken börjar sitta, kommer du automatiskt att kunna göra samtliga övningar och dessutom olika variationer /kombinationer av dem. Under lektionerna bygger vi upp styrka och kroppskontroll, samtidigt som vi ökar rörligheten. Kursen förbereder dig för våra högre nivåer.

Se planerade kursstarter här

Finns det ingen kurs att boka för närvarande?
Fyll i en intresseanmälan.
Vi behöver veta vilka tider som kommer få flest deltagare.
Alla som fyllt i intresseanmälan får information om när bokningen öppnar.
Kurser med färre än 7 deltagare riskerar att ställs in en vecka innan kursperioden börjar, så vänta inte för länge med att boka. Vill du testa en lektion innan du bokar kursen? Ta en titt på våra prova på pass.

Om jag missar en lektion, är det lönt att gå kursen då?
Absolut! Du har möjlighet att ta igen missade klasser under kursperioden, i mån av plats i andra grupper. Fortsätter du gå kurs utan uppehåll så förlängs även dina möjligheter att ta igen missade klasser från tidigare period.

Periodkort
Vill du träna mer på egen hand i lokalen utöver kurstiderna?
Komplettera med ett periodkort i samband med din kursbokning.
Kostar 100kr och då får du gå på samtliga tider för egen träning under kursperioden.
Rekommenderas!

Vill du fortsätta efter denna kurs?
Eftersom kursen är så kort behöver du lämna in en intresseanmälan redan efter första lektionen till nästa kurs så att vi kan planera. Efter denna kurs kan du antingen gå nivå 1 fortsättare, eller hoppa upp till nivå 2. Rådgör gärna med din instruktör.